Over ons

Welkom bij WAVEDESIGN BY WISA
WAVEDESIGN BY WISA Kwaliteit

WAVEDESIGN BY WISA

De badkamer is een ruimte om van te genieten. Lekker fris de ochtend beginnen, alle zorgen van je afspoelen na een lange dag of gewoon even stoom afblazen. Van een praktische ruimte is de badkamer veranderd in een plaats om te ontspannen. Met WAVEDESIGN BY WISA is het ultieme genieten voor iedereen binnen handbereik.

KWALITEIT

Om optimaal te kunnen genieten van je badkamer wil je zekerheid. Zekerheid dat alles altijd functioneert en dat jij er zo min mogelijk werk en zoveel mogelijk plezier van hebt. Dan zegt WAVEDESIGN BY WISA genoeg. WISA levert al 150 jaar wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. En de jarenlange ervaring in kwaliteitsproducten voor de badkamer zit in onze genen.

 
WAVEDESIGN BY WISA Baden

OER-HOLLANDS

WISA is oer-Hollands en levert al sanitair sinds 1865. Van producent van gietijzeren spoelreservoirs in de beginjaren, zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van sanitaire spoeltechniek met een uitgebreid productenprogramma voor de hele badkamer. Van de meest innovatieve sanitaire spoelsystemen tot een complete keramieklijn. Van toiletzittingen tot diverse waterbesparende oplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor en onze productielocatie in Arnhem houden wij ons elke dag bezig met jouw badkamer.

ONTWERP

Omdat je, naast een mooie, ook een comfortabele badkamer wilt, speelt ergonomie altijd een rol in onze ontwerpen. Zo worden we met z’n allen steeds langer. Dus hebben wij baden die extra diep, lang of breed zijn. En alle baden zijn zo vormgegeven dat je aangenaam ondersteund wordt, alleen of met z’n tweeën.

 
WAVEDESIGN BY WISA Whirlpoolsystemen

DUURZAAMHEID

Als je investeert in een nieuwe badkamer, wil je daar lang van kunnen genieten. Je kiest dus voor duurzame materialen. En dat doen wij ook. Onze baden en douchebakken zijn gemaakt van Europees sanitairacryl en versterkt met glasvezel. Het acryl zorgt voor een gladde, doorgeverfde oppervlakte, die zich gemakkelijk laat schoonmaken. Bovendien neemt het razendsnel de temperatuur van het water aan en door de isolerende werking blijft het water in je bad lekker lang warm.

WHIRLPOOLPRODUCTIE

De WISA whirlpoolproductie in Arnhem bouwt niet alleen systemen in onze eigen baden, ook ieder ander bad kan worden voorzien van een whirlpoolsysteem. Het programma telt 12 uitvoeringen, voor ieder wat wils.

 
  • JEZELF VERZORGEN

    En lekker ontspannen
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Bezoek ons Experience Center

Graag verwelkomen wij iedereen die zich oriënteert op een nieuwe badkamer en inspiratie op wilt doen in ons 1.100 m² grote Experience Center. Professionele marktpartijen en de particuliere consumenten. U kunt bijvoorbeeld baden in de meest uiteenlopende modellen en afmetingen zien, voelen en beleven. Ook is het mogelijk om de verschillende whirlpoolsystemen uit te proberen. Onze wellness adviseurs kunnen u alles vertellen over onze producten en zijn vanzelfsprekend bekend met de laatste wellness en badkamer trends.

Uitgebreid advies, alleen op afspraak

Installatiebedrijven die zelf geen showroom hebben of toonzaalhouders die bepaalde producten niet in hun showroom kunnen laten zien, kunnen hun klanten doorverwijzen naar WISA. Onze sanitairspecialisten helpen u vervolgens door een vakkundig advies, afgestemd op uw wensen.

Om u, als klant van een van onze klanten, zo goed mogelijk van dienst te zijn:

  • werken wij uitsluitend op afspraak. Een goed adviesgesprek, waarin voldoende ruimte is voor uw wensen en mogelijkheden, vraagt immers de nodige tijd. 
  • plannen wij uitsluitend afspraken met bezoekers die zijn doorverwezen door één van onze handelsrelaties. Als u nog niet doorverwezen bent, aarzelt u dan niet onze showroomadviseurs te vragen naar een bedrijf bij u in de buurt die met WISA werkt.

Nadat u bent doorverwezen en nadat u in een uitgebreid adviesgesprek met onze sanitairspecialisten de badkamer van uw dromen hebt samengesteld, zal uw installateur of toonzaalhouder u verder van dienst zijn.

Openingstijden (alleen op afspraak)
De openingstijden van de showroom zijn als volgt:
Maandag t/m vrijdag: 8:30-17:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Adres
WISA & Wavedesign Experience Center
Cruquiusweg 6-8
6827 BL Arnhem

Bereikbaarheid
Onze showroom is uitstekend bereikbaar. Het pand staat op bedrijventerrein Presikhaaf en er is voldoende gratis parkeerruimte direct voor de deur.

 

WAVEDESIGN BY WISA

WISA is oer-Hollands en levert al sanitair sinds 1865.