Over Wavedesign

GESCHIEDENIS

MATERIAAL

SINDS 1865

De badkamer van nu is een ruimte om van te genieten. Lekker fris de ochtend beginnen, alle zorgen van je afspoelen na een lange dag. Of gewoon even stoom afblazen. Van een praktische ruimte is de badkamer veranderd in een ruimte om te ontspannen. Met WAVEDESIGN BY WISA is het ultieme genieten voor iedereen binnen handbereik.

KWALITEIT

De badkamer van nu heeft jarenlange ervaring. Dankzij WAVEDESIGN BY WISA heb jij de zekerheid dat je zonder zorgen kunt blijven genieten. WISA levert al meer dan 150 jaar wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair.
En de jarenlange ervaring in kwaliteits-producten voor de badkamer zit in onze genen.

OER-HOLLANDS

WISA is oer-Hollands en levert al sanitair sinds 1865. Van producent van gietijzeren spoelreservoirs, zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van innovatieve sanitaire spoeltechniek. Met een uitgebreid productenprogramma voor de hele badkamer. 

Vanuit ons hoofdkantoor en onze productie-locatie in Arnhem houden wij ons elke dag bezig met jouw badkamer. Zo kun jij elke dag genieten van de badkamer van nu. 

ONTWERP

Omdat je, naast een mooie, ook een comfortabele badkamer wilt, speelt ergonomie altijd een rol in onze ontwerpen. Zo worden we met z’n allen steeds langer. Dus hebben wij baden die extra diep, lang of breed zijn. En alle baden zijn zo vormgegeven dat je aangenaam ondersteund wordt, alleen of met z’n tweeën.

DUURZAAMHEID

Als je investeert in een nieuwe badkamer, wil je daar lang van kunnen genieten. Je kiest dus voor duurzame materialen. En dat doen wij ook. Onze baden en douchebakken zijn gemaakt van Europees sanitairacryl en versterkt met glasvezel. Het acryl zorgt voor een gladde, doorgeverfde oppervlakte, die zich gemakkelijk laat schoonmaken. Bovendien neemt het razendsnel de temperatuur van het water aan en door de isolerende werking blijft het water in je bad lekker lang warm.

WHIRLPOOLPRODUCTIE

De WISA whirlpoolproductie in Arnhem bouwt niet alleen systemen in onze eigen baden, ook ieder ander bad kan worden voorzien van een whirlpoolsysteem. Het programma telt 12 uitvoeringen, voor ieder wat wils.